Kotlovina
Kotlovina je tradicionalno jelo koje se priprema na otvorenom, obično na otvorenom plamenu ili roštilju. To je popularno jelo u Hrvatskoj i drugim dijelovima Balkana. Kotlovina se priprema u velikim kotlovima ili kazanima, obično na drvenom ili ugljenu plamenu.
Sastojci za kotlovina obično uključuju komade mesa, poput svinjskog, pilećeg ili goveđeg mesa ali i razne vrste kobasica, s povrćem, začinima i umacima. Jelo se priprema polako i dugo kuha kako bi se meso omekšalo i dobilo bogat okus. Kotlovina se često poslužuje na posebnim događanjima, poput obiteljskih okupljanja, fešti ili manifestacija.
Raznolikost kotlovina recepata može uključivati različite kombinacije sastojaka i začina, što ovisi o regionalnim preferencijama i osobnom ukusu. Ovo je samo opći opis kotlovine, a detalji variraju ovisno o receptu i regiji gdje se priprema.
Ponuda
Prodajna mjesta
Maloprodajna mreža Limarije Sebastijan obuhvaća 14 maloprodajnih mjesta diljem Hrvatske.